Pagina URL: https://www.cepa.be/havenarbeiders/personeelsbeheer/polis-gewaarborgd-inkomen/

Pagina afdrukken

Polis gewaarborgd inkomen

Door het hoog aantal schadedossiers wordt de polis gewaarborgd inkomen van Athora via Vanbreda Risk&Benefits vanaf september niet langer aangeboden aan de bestaande prijsformules. Om jouw verzekering te kunnen verderzetten of je voor het eerst aan te sluiten, zijn er nieuwe prijsformules waarop je vanaf 01/09 tot 16/10/2020 opnieuw kan intekenen.

Wat is de verzekering gewaarborgd inkomen?

Wanneer je door ziekte, een ongeval of een zwangerschap langer dan 1 of 3 maand (afhankelijk van de door jouw gekozen polis) niet kan werken, zal deze verzekering een deel van je inkomensverlies na een welbepaalde Carenztijd (wachttijd) vergoeden. Deze vergoeding komt bovenop de vergoeding van het ziekenfonds of – indien van toepassing – de arbeidsongevallenverzekeringsmaatschappij.

Nieuwe prijsformules en intekenen

De verzekering en de nieuwe prijsformules worden in september 2020 opnieuw aan iedereen aangeboden:

  • Had je nog geen verzekering gewaarborgd inkomen en heb je interesse om aan te sluiten? Dan biedt Athora je éénmalig de kans om hierop in te tekenen voor 16/10.
  • Had je wel al een verzekering gewaarborgd inkomen? Dan kan je kiezen tot 16/10 om deze verder te zetten aan de nieuwe prijsformules of vrij van formule te veranderen waarbij de continuïteit gegarandeerd wordt.

Alle informatie over de nieuwe prijsformules en het intekenen vind je in dit document:

Polis gewaarborgd inkomen – nieuwe formules september 2020

Vragen?

Lees het antwoord op de meest gestelde vragen op de website https://www.vanbreda-health.be/nl/faq/. Jouw antwoord niet gevonden? Vul dan het contactformulier in via https://www.vanbreda-health.be/nl/arbeidsongeschikt-contactformulier/.

Meer informatie :