Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/berichten

Nieuws

 • ‘Kom jong, weirkendag’ – Tweede aflevering mini-reeks ‘Zwanst na nie’

  Cepa lanceerde de tweede video uit de mini-reeks ‘Zwanst na nie’, die gevoelige maar belangrijke thema’s uit de haven bespreekbaar wil maken onder de havenarbeiders. In deze aflevering ‘Kom jong, weirkendag’ hebben de twee werkmakkers – vertolkt door topacteurs Peter Van den Begin en Stefaan Degand – twijfels over enkele collega’s die in hun ploeg […]

  lees meer »

 • AET investeert in modern nieuw bedrijfscomplex

  Antwerp Euroterminal blijft sterk inzetten op haar breakbulkactiviteiten. Om de terminal daarvoor verder uit te breiden en het comfort van haar medewerkers te verbeteren, heeft AET geïnvesteerd in een gloednieuw multifunctioneel bedrijfscomplex.

  lees meer »

 • Veiligheid is topprioriteit voor de haven van antwerpen.

  De Antwerpse havenbedrijven en Cepa hebben een ambitieus veiligheidsplan klaar. De bedoeling daarvan is dodelijke arbeidsongevallen uit te sluiten. Bovendien wil het nieuwe plan ervoor zorgen dat de ernst van de arbeidsongevallen die zich toch nog zouden voordoen, gevoelig daalt. Zowel werkgevers als havenvakbonden ondertekenden een veiligheidscharter om dit doel te verwezenlijken.

  lees meer »

 • Ontdek hier MyCepa

  Het is zover! MyCepa is nu beschikbaar voor alle havenarbeiders van het algemeen contingent. Via dit nieuw elektronisch platform hebben havenarbeiders met één muisklik eenvoudig toegang tot allerlei nuttige informatie die hen het leven als havenarbeider eenvoudiger maakt.

  lees meer »

Recente berichten