Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/hulpverlening/stage-dringende-geneeskundige-hulpverlening/stagiaire-worden/

Pagina afdrukken

Stagiaire worden?

Waarom zou je stage doen bij ons?

In de opleiding dringende geneeskundige hulpverlening is stage verplicht. Bij de hulpverleningsdienst van Cepa kan je dus al deels aan deze verplichting voldoen (20 uren van de 40 uren in totaal). Maar er zijn uiteraard meer voordelen dan dat.

In de eerste plaats zijn we een unieke stageplaats door ons uniek werkterrein, de haven. Daarnaast besteden we aandacht aan een open onthaal en een professionele ondersteuning van al onze stagiaires.

Vele mensen in opleiding wisten alvast de weg reeds naar ons te vinden. Daarnaast hebben we ook een samenwerking met defensie die onze dienst heeft opgenomen in haar mogelijke stageplaatsen voor hun ambulanciers in opleiding.

Wie kan stagiair worden bij ons?

Als je bezig bent aan de opleiding dringende geneeskundige hulpverlening en je moet een stageplaats kiezen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dienst voor een onthaalgesprek.

In geval van bijkomende vragen, opmerkingen, gelieve contact op te nemen via het nummer 03/ 541 13 34 of met Tamara De brouwere via e-mail: tamara.debrouwere@siwha.be.

Hoe verloopt een onthaalgesprek?