Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/opleiding/opleiding-psychosociale-bedrijfsopvang/gesloten-opleidingen-door-werkgevers/

Pagina afdrukken

Gesloten opleidingen door werkgevers

Werkgevers kunnen het initiatief nemen om deze opleiding psychosociale bedrijfsopvang te organiseren voor hun werknemers (een gesloten opleiding). Cepa organiseert echter ook zelf een aantal open opleidingen, zowel voor de basisopleiding psychosociale bedrijfsopvang als voor de bijscholingscyclus. Hiervoor kunnen kandidaten zich vrij inschrijven.

Hoe aanvragen?

Via deze link kan u alvast een opleiding aanvragen, waarna wij u zullen contacteren om de lesdata verder af te spreken.

Hoeveel kost het?

1. Basisopleiding

U wenst een incompany opleiding? Ideaal is dat we minimaal 6 deelnemers hebben om zo ook het doel van het oefenen van diverse cases zo goed mogelijk te kunnen realiseren. De totale kostprijs voor 6-10 deelnemers voor de beide modules bedraagt 700 €. (incl. BTW). Indien u deelnemers wenst in te schrijven in een open opleiding, kan dit ook en daarvan is de kostprijs 120 € per deelnemer voor de beide modules (een update van data vindt u onder de rubriek open opleiding).

Moest u opteren voor de incompany opleiding, dan stellen we graag voor dat u enkele data aangeeft waarop we onze lessen best zouden organiseren bij u?

2. Bijscholingscursus

Als u zich inschrijft voor de bijscholingscyclus, betaalt u voor 6 – 10 deelnemers 450€ (incl. BTW). Het betreft telkens een blok van 3 uur. Tijdens deze bijscholing frissen we een aantal thema’s op en staan we stil bij de verdere integratie van actuele toepassingen en praktijken.

Klik hier voor algemene voorwaarden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over deze opleiding kan je terecht bij de dienst hulpverlening van Cepa. Je kan de dienst bereiken via volgende coördinaten:

Kaai 142
Mulhouselaan-Noord 1
2030 Antwerpen
T: 0476/ 94 70 82
E: cursussen@siwha.be

Kantooruren Kaai 142
Elke werkdag: 08.00 – 17.00u