Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/opleiding/opleiding-tot-uw-dienst/onze-servicegarantie/

Pagina afdrukken

Onze servicegarantie

Bekwaam personeel

De lesgevers van Cepa zijn uiterst deskundig. Ze beschikken over de vereiste pedagogische kwalificaties en ervaring. Daarenboven hebben ze een unieke expertise over de haven en volgen ze continu bijscholingen.

Professionele infrastructuur en lesmateriaal

Cepa heeft haar eigen infrastructuur met professioneel ingerichte leslokalen, zoals een white board, projectiescherm, beamer en pc. Ook zijn er hier altijd voldoende parkeermogelijkheden voorzien. Ook in de gebouwen zelf is er veel aandacht besteed aan het comfort van onze cursisten. Er is airco en verwarming, aangepaste verlichting, en een geluiddempend plafond voor optimale akoestiek. We voorzien ook altijd gratis in koffie en water; mits betaling, is er ook frisdrank.

Daarnaast beschikt Cepa ook over uiterst professioneel lesmateriaal. Zo kunnen we tijdens de opleidingen gebruik maken van demonstratiemateriaal (bvb. voor beroepsopleidingen: zakgoed, coils, vaten en buizen, voor EHBO-opleiding: reanimatie-poppen, didactisch beroepsmateriaal (bvb. voor beroepsopleidingen: havenwerktuigen, voor EHBO-opleiding: eerste hulp koffers). Voor de beroepsopleidingen is er ook nog een oefenplein van ± 35.000 m²; specifiek voor de opleidingen straddle carrier en containerkraan kunnen cursisten zelfs gebruik maken van simulatoren.