Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/uitrusting/uitrusting-tot-uw-dienst/onze-missie/

Pagina afdrukken

Onze missie

Cepa zet zich volop in om van de haven een veilige werkomgeving te maken. Iedereen in de haven moet zijn taken op een uiterst veilige manier kunnen uitvoeren. Daarom kunnen zowel havenarbeiders als werkgevers bij Cepa terecht voor een aangepast en up-to-date aanbod van veiligheids-en beschermingsuitrusting.

Cepa koopt werkuitrusting, persoonlijke beschermingsmiddelen en herverpakkingsmaterialen aan voor de havengemeenschap. De verdeling naar havenarbeiders en werkgevers verloopt via onze centrale afhaalpunten. Daarnaast ontlenen, verkopen en onderhouden we specifieke persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dankzij onze samenwerking met werkgevers, havenarbeiders en de Gemeenschappelijke Interne Dienst voor Preventie en Bescherming slagen we erin om een ruim gamma aan te bieden. Dat gamma is afgestemd op de noden van een veilige en comfortabele uitvoering van havenactiviteiten. Cepa houdt hierbij rekening met de verschillende beroepscategorieën en de persoonlijke behoeften van alle belanghebbenden.

Door een eenvoudige aankoop- en aanleverprocedure, een eigen voorraadbeheer en een centrale ligging in de haven kunnen we erg flexibel werken. Als werkgever kan u zelfs 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bij ons terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en herverpakkingsmaterialen.