Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/uitrusting/uitrusting-tot-uw-dienst/onze-servicegarantie/

Pagina afdrukken

Onze servicegarantie

Toegankelijk in de haven van Antwerpen

De dienst Uitrusting is centraal gelegen in het havengebied en heeft ruime parkeermogelijkheden. In het kledijbedelingscentrum kunnen havenarbeiders terecht voor hun basisuitrusting. De Cepashop biedt extra persoonlijke beschermingsmiddelen en herverpakkingsmaterialen aan.

Raadpleeg ook onze contactpunten.

Efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening

U kunt in onze afhaalpunten rekenen op een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening door:

  • de inzet van medewerkers met jarenlange relevante ervaring en kennis van zaken. In samenwerking met veiligheidsexperts van Cepa kunnen zij advies op maat verlenen.
  • de investering in een ruime voorraad in diverse maten en vormen. Daardoor kunnen we de meeste bestellingen meteen leveren.
  • de mogelijkheid om te kunnen passen in aparte paskamers.
  • een gebruiksvriendelijk elektronisch bestelsysteem dat automatisch rekening houdt met de individuele beroepscategorie, punten en eerder bestelde maten(individueel maatprofiel).

Professionele uitrusting

Cepa biedt een ruim gamma werkkledij en beschermingsmiddelen aan, dat volledig aangepast is aan de behoeften van de havenarbeiders en werkgevers.

  • De veiligheidsexperts van Cepa selecteren alle artikelen nauwkeurig in samenspraak met de havengemeenschap. Op die manier beantwoorden ze ook aan de noodzakelijke normeringen, voorschriften en technische specificaties.
  • Ook het draagcomfort bepaalt de keuze van de artikelen. Daarom stellen de werknemersafgevaardigden havenarbeiders aan die het draagcomfort van de uitrusting uitgebreid testen.