Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/opleiding/ehbo-opleiding/gesloten-opleiding-door-werkgevers/

Pagina afdrukken

Gesloten opleiding door werkgevers

Hoe aanvragen?

Via deze link kan u alvast een opleiding aanvragen, waarna wij u zullen contacteren om de lesdata verder af te spreken.

Hoeveel kost het?

1. Basisopleiding

Als u als werkgever een eigen opleiding organiseert, betaalt u minimaal 2.400€ (incl. BTW) voor een deelnemersgroep van vijftien cursisten. Dit is een forfaitair minimumbedrag voor een minimum aantal cursisten.  Eveneens wordt er een verplaatsingsvergoeding aangerekend van 0,40€ (incl. BTW) per kilometer.

Hiervoor krijgt u:

  • een handboek EHBO
  • een lessenpakket van twintig lesuren met vrij gebruik van oefen- en didactisch materiaal.
  • koffie, thee of water tijdens de pauzes.

Wie slaagt, ontvangt:

  • een eigen getuigschrift en badge.
  • een eigen bijscholingskaart met unieke codering en met vermelding van de gevolgde opleiding, naam en voornaam, geboortedatum, geldigheidsduur, handtekening van lesgevers en arts

Klik hier voor algemene voorwaarden.

2. Bijscholingscursus

Als u als werkgever een klassikale bijscholingscursus organiseert, betaalt u 450 Euro (incl. BTW) per twee uren, 580 Euro (incl. BTW) voor 4 uren en dit voor een deelnemersgroep van tien cursisten. Vanaf de elfde tot maximaal de vijftiende deelnemer betaalt u 15 Euro (incl. BTW) per cursist per uur.  Eveneens wordt er een verplaatsingsvergoeding aangerekend van 0,40€ (incl. BTW) per kilometer.

Hiervoor krijgt u:

  • Het lessenpakket met vrij gebruik van oefen- en didactisch materiaal
  • Koffie, thee of water tijdens de pauze
  • Een bijscholingssteekkaart

Tijdens de COVID-pandemie kunnen wij helaas geen klassikale lessen op een veilige manier aanbieden.  Daarom kan uw bedrijf bij ons ook terecht voor een kwaliteitsvolle digitale EHBO-opleiding die volledig coronaproof georganiseerd wordt.  De fysieke lessen hebben we vertaald naar een online leeromgeving.  Zo kunnen wij u blijven ondersteunen bij de organisatie van de jaarlijks verplichte EHBO-bijscholingen.

Wij bieden u 2 digitale opleidingsvormen aan:

  • Livestream bijscholingen: de instructeur geeft les vanuit een professionele opnamestudio, waar hij de verschillende handelingen voor de camera live uitlegt en toont. Deze lesvorm benadert sterk de beleving van een fysieke les, met veel ruimte voor interactie.  Binnen uw bedrijf wordt deze lesvorm georganiseerd vanaf 7 cursisten. Een livestream bijscholing is steeds 4 uur.  De kostprijs hiervoor is 80 euro/cursist.
  • Interactieve webinars: cursisten volgen rechtstreeks de les op hun computer en kunnen terwijl de spreker zien en horen. De docent deelt zijn scherm; presenteert de leerstof en licht deze toe. Ook bij de webinar krijgen cursisten voldoende ruimte om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de les. Onze standaard bijscholingen zijn 4u.  De kostprijs hiervoor is 60 euro/cursist.  Verkiest u een aangepast traject voor uw medewerkers, kan u steeds met ons contact opnemen.

Beide opleidingsvormen kunnen op elke locatie gevolgd worden.  Dit kan thuis of op uw bedrijf met respect voor de coronamaatregelen.  Het enige wat u dient te voorzien is een laptop met een goede internetverbinding.

Vanzelfsprekend voorzien wij ook een bijscholingsattest na het volgen van een digitale opleiding.

Let op: Op de bijscholingssteekkaart vullen we telkens de bijscholingsuren in. Maar de houder is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van deze bijscholingssteekkaart.

Klik hier voor algemene voorwaarden.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over deze opleiding kan u terecht bij de dienst hulpverlening van Cepa. U kan de dienst bereiken via volgende coördinaten:

Kaai 142
Mulhouselaan-Noord 1
2030 Antwerpen
T: 0476/ 94 70 82
E: cursussen@siwha.be

Kantooruren Kaai 142
Elke werkdag: 08.00u – 17.00u