Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/werkgevers/berichten/mini-reeks-zwanst-na-nie-informeert-havenarbeiders-met-flinke-portie-humor

Pagina afdrukken

Mini-reeks ‘Zwanst na nie’ informeert havenarbeiders met flinke portie humor

Cepa lanceert vandaag de mini-reeks ‘Zwanst na nie’ waarin topacteurs Peter Van den Begin en Stefaan Degand schitteren als dokwerkers. De reeks bestaat uit 4 video’s en wil met de nodige dosis humor gevoelige onderwerpen uit onze haven bespreekbaar maken, zoals diversiteit, alcohol en drugs, digitalisering en veiligheid. Dankzij een sterke cast, herkenbare dialogen en de nodige portie humor, wil Cepa de discussie rond belangrijke boodschappen op een vernieuwende manier openen en daarbij ook de juiste inzichten meegeven.

De aftrap van de reeks wordt vandaag gegeven met de aflevering ‘De Vijfde van Beethoven’, waarin de twee werkmakkers hun ongezouten mening geven over enkele belangrijke veiligheidsaspecten in onze haven, zoals smartphones tijdens het werk, de scheiding van mensen en machines op de werkvloer en de juiste veiligheidskledij. Door hun gesprek komen de twee uiteindelijk tot de juiste boodschap en inzichten.

De boodschappen uit de mini-reeks blijven we na de lancering van elke video op verschillende manieren herhalen, zodat ze een zo groot mogelijke impact hebben in onze havengemeenschap. De afleveringen van ‘Zwanst na nie’ zullen geleidelijk aan worden verspreid via onze diverse communicatiekanalen.