Pagina URL: https://www.cepa.be/havenarbeiders/uitrusting/praktische-informatie/

Pagina afdrukken

Praktische informatie

In opdracht van de werkgevers zorgt Cepa ervoor dat elke nieuwe havenarbeider een basisuitrusting krijgt. Als havenarbeider verzamel je vervolgens kledijpunten bij elke havenactiviteit die je uitvoert. Je puntensaldo kan je controleren op MyCepa of de Uitrusting-app. De gespaarde punten kan je bij Cepa omruilen om je veiligheidskledij te vernieuwen of om extra artikelen te bekomen. Je keuze is wel beperkt tot het keuzepakket van je eigen beroepscategorie. De werkgevers selecteren dit pakket voor de verschillende beroepscategorieën in overleg met de vakbonden en veiligheidsexperts van Cepa. Twijfel je over de juiste uitrusting? Tijdens de openingsuren van het kledijbedelingscentrum kan je er steeds terecht voor advies.

Hoe veiligheidskledij bestellen en afhalen?

 1. Via MyCepa of de Uitrusting-app

  Veruit de snelste en makkelijkste manier om kledij te bestellen is via de Uitrusting-app of MyCepa. Je controleert er je puntensaldo en raadpleegt er het volledige kledijassortiment. Selecteer de artikelen die je wil bestellen en kies een afhaalpunt:

  • SCHAFT Kallo (24/7)
   Steenlandlaan 1, 9120 Kallo
  • Haven 606 (24/7)
   Blauwhoefstraat 604, 2040 Antwerpen
  • Kledijbedelingscentrum (tijdens de openingsuren)
   Kaai 142, Mulhouselaan-Zuid, 2030 Antwerpen

Koos je SCHAFT Kallo of Haven 606 als afhaalpunt, dan ontvang je een bericht wanneer je bestelling er klaarligt. Deze 2 afhaalpunten zijn 24/7 toegankelijk met je Alfapass, die je ook gebruikt om je kledij uit de locker te halen. Vergeet hem dus niet!  Heb je geen Alfapass? Dan kan je enkel het kledijbedelingscentrum selecteren als afhaalpunt. Artikelen omruilen kan enkel in het kledijbedelingscentrum.

Klik hier voor meer info over kledij bestellen via de Uitrusting-app.

 1. Het kledijbedelingscentrum

  Is het niet mogelijk om via MyCepa of de Uitrusting-app kledij te bestellen of heb je dringend een kledijartikel nodig, dan kan je ook terecht in het kledijbedelingscentrum (binnen de openingsuren). Breng zeker je erkenningskaart en identiteitskaart mee. Tip: je erkenningskaart staat ook in de eLoket-app.