Pagina URL: https://www.cepa.be/havenarbeiders/uitrusting/uitrusting-tot-uw-dienst/onze-missie/

Pagina afdrukken

Onze missie

Met “uitrusting as a service” wil Cepa zich volop mee inzetten om van de haven een werkomgeving te maken waar alle betrokkenen hun verschillende taken op een uiterst veilige manier kunnen uitvoeren. Zowel havenarbeiders als werkgevers kunnen bij Cepa terecht voor een aangepaste en up-to-date veiligheids- en beschermingsuitrusting.

Cepa koopt werkuitrusting, persoonlijke beschermingsmiddelen en herverpakkingsmaterialen aan voor de havengemeenschap. De verdeling naar havenarbeiders en werkgevers verloopt via onze centrale afhaalpunten. Daarnaast ontlenen en onderhouden we specifieke persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dankzij onze samenwerking met werkgevers, havenarbeiders en de dienst veiligheid slagen we erin om een ruim gamma aan te bieden. Dat gamma is afgestemd op de noden voor de veilige en comfortabele uitvoering van havenactiviteiten. Cepa houdt hierbij rekening met de verschillende beroepscategorieën en de persoonlijke behoeften van alle belanghebbenden.

We slagen er tevens in om absolute flexibiliteit aan boord te leggen door te werken met een  eenvoudige aankoop- en aanleverprocedure, een eigen voorraadbeheer en een centrale ligging in de haven.