Pagina URL: https://www.cepa.be/havenarbeiders/uitrusting/uitrusting-tot-uw-dienst/onze-servicegarantie/

Pagina afdrukken

Onze servicegarantie

Toegankelijk in de haven

Het kledijbedelingscentrum

Het kledijbedelingscentrum is een centraal afhaalpunt in het havengebied, met ruime parkeermogelijkheden, waar havenarbeiders en werkgevers veiligheids- en beschermingsuitrusting kunnen afhalen. Je vindt er meer bepaald alle basisuitrusting voor de havenarbeiders en elementaire persoonlijke beschermingsmiddelen.

Kaai 142
Mulhouselaan-Zuid
2030 Antwerpen
T: 03/ 544 03 60

Efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening

Je kan in onze afhaalpunten rekenen op een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening door:

  • de inzet van medewerkers met jarenlange relevante ervaring en kennis van zaken. In samenwerking met veiligheidsexperts van Cepa kunnen zij advies op maat verlenen.
  • de investering in een ruime voorraad in diverse maten en vormen. Daardoor kunnen we de meeste bestellingen meteen leveren.
  • de mogelijkheid om te kunnen passen in aparte paskamers.
  • een gebruiksvriendelijk elektronisch bestelsysteem dat automatisch rekening houdt met de individuele beroepscategorie, punten en eerder bestelde maten.

Professionele uitrusting

Cepa biedt een ruim gamma werkkledij en beschermingsmiddelen aan, dat volledig aangepast is aan de behoeften van de havenarbeiders en werkgevers.

  • De veiligheidsexperts van Cepa selecteren alle artikelen nauwkeurig mee. Op die manier beantwoorden ze ook aan de noodzakelijke normeringen, voorschriften en technische specificaties.
  • Omdat het draagcomfort ook een keuzefactor is, voeren havenarbeid(st)ers die  aangeduid zijn door de werknemersafgevaardigden vooraf ‘draagtesten’ uit.