Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/veiligheid/veilig-transporteren-met-indago/missie-servicegarantie/

Pagina afdrukken

Missie & servicegarantie

Missie

INDAGO kan optreden als extern veiligheidsadviseur voor alle bedrijven die betrokken zijn bij het transport van gevaarlijke goederen. We streven naar een compleet dienstenpakket waarmee we onze klanten efficiënt en met de nodige vakkennis kunnen bijstaan. Hierbij focust INDAGO op informeren, adviseren en auditing voor alle activiteiten die verband houden met het transporteren van gevaarlijke goederen.

Enkele voorbeelden:

  • instructies meegeven voor het laden en lossen van gevaarlijke goederen.
  • uitwerken van specifieke controlelijsten.
  • advies verlenen over het gebruik van transportdocumenten.
  • advies verlenen bij calamiteiten.

In lijn hiermee voorziet INDAGO in opleidingen die voldoen aan de verplichtingen van de wetgeving over het transport van gevaarlijke goederen. Deze opleidingen kunnen variëren van een basiscursus die alle aspecten van de wetgeving behandelt, tot een op maat gemaakte cursus voor uw bedrijf. De invulling van de opleiding gebeurt steeds in samenspraak met de verantwoordelijken van uw bedrijf.

Servicegarantie

We garanderen onze klanten een kwaliteitsvolle dienstverlening. Zo zijn alle medewerkers van INDAGO gediplomeerde veiligheidsadviseurs met jarenlange ervaring in het transport van gevaarlijke goederen en alle bijhorende aspecten.

Een kwaliteitsvolle dienstverlening staat eveneens gelijk aan een toegankelijke en efficiënte dienstverlening. Daarom bieden we online informatie over de behandeling en het transport van gevaarlijke producten.

Maar we gaan ook voor een persoonlijke aanpak. Wanneer u een vraag heeft over gevaarlijke goederen en u vindt het antwoord niet online, dan is onze helpdesk voor u de ideale oplossing. Bij onze helpdesk kan u alle werkdagen terecht voor de meest uiteenlopende informatie. Zit u met een vraag over scheidingsvoorschriften, verpakkingseisen, verplichtingen op het vlak van de documentatie,…? Wij zijn altijd bereikbaar voor een passend antwoord.