Pagina URL: https://www.cepa.be/werkgevers/veiligheid/veilig-transporteren-met-indago/knap-online/

Pagina afdrukken

KNAP ONLINE

KNAP ONLINE is een exclusieve online tool die INDAGO heeft ontwikkeld voor alle bedrijven die actief zijn in de transportsector. Deze tool geeft op een snelle en duidelijke manier relevante informatie over alle producten die gevaarlijk zijn voor het transport over de weg of over zee.

Ga naar de KNAP online tool.

De gegevens in KNAP ONLINE zijn altijd gebaseerd op de meest recente IMDG-voorschriften, de huidige ADR-reglementering en de Codex voor Gevaarlijke Goederen van de Havenkapiteinsdienst (de zogenaamde HKD-codes).

Doordat de tool opgesplitst is in een gedeelte voor het wegtransport en een gedeelte voor het zeetransport, kan u per product steeds de meest specifieke informatie terugvinden. Via het UN-nummer van het product kan u de officiële productnaam opzoeken, net als de vereiste gevaarsetikettering, de verpakkingsgroep, de geldende vrijstellingen, de HKD-code, de scheidingsvoorschriften, enz. Ook krijgt u informatie over de te gebruiken persoonlijke beschermingsuitrusting, inspectie-preventie, maatregelen bij een incident en EHBO.

U wil concrete voorbeelden? Ontdek ze hier…

Indien u gebruik wil maken van KNAP ONLINE kan u een inschrijvingsformulier ingevuld naar INDAGO faxen (algemeen faxnummer: 03/ 540 86 79). De medewerkers van INDAGO zullen u contacteren met alle informatie over de registratie.

Inschrijvingsformulier

 

De kostprijs voor KNAP ONLINE hangt af van het aantal gebruikers dat u als bedrijf wil registreren. In deze prijzen zijn updates bij aanpassing van de wetgeving inbegrepen. De tarieven zijn als volgt:

  • 1 tot 5 gebruikers: € 199/jaar (excl. btw).
  • 6 tot 10 gebruikers: € 378/jaar (excl. btw).
  • 11 tot 100 gebruikers: € 537/jaar (excl. btw).

Bedrijven waarvoor INDAGO vzw optreedt als externe veiligheidsadviseur kunnen gratis gebruik maken van KNAP ONLINE.